Paroli strategie

Paroli strategieDe Paroli strategie is een inzet systeem dat makkelijk aan te leren is. Als je al bekend bent met de Martingale strategie dan is het begrijpen van het Paroli systeem geen enkel probleem. Deze blackjack strategie staat namelijk ook wel bekend als de anti-martingale strategie. Er zijn veel blackjack spelers die zweren bij de potentie van deze strategie om grote bedragen te winnen. Een groot voordeel ten opzichte van Martingale is wel dat de verliezen bij het gebruik van de Paroli blackjack strategie niet zo snel opstapelen. Vrijwel alles in deze strategie is exact het omgekeerde van de Martingale blackjack strategie. Dit wordt vooral duidelijk als we je meer uitleg geven over het principe achter deze strategie.

Speel Blackjack met de Paroli strategie

Principe van Paroli strategie

Deze blackjack strategie wordt niet voor niks de anti-martingale strategie genoemd. Hoewel er ook overeenkomsten zijn, zoals dat het systeem voorschrijft hoeveel je moet inzetten en je inzetten laat verdubbelen op basis van resultaten in het spel, de verschillen tussen de twee systemen zijn talrijk. De gedachte achter het Martingale systeem is dat het nooit lang kan duren voordat je weer een hand in blackjack zult winnen. De strategie gaat ervan uit dat verliezen uit een reeks verloren handen kunnen worden opgevangen door elke keer de inzet te verdubbelen. Het principe van de Paroli strategie is dat er juist reeksen verliezen en winsten voorkomen. Ken je dat gevoel dat soms alles lijkt goed te gaan, maar andere tijden gaat alles fout? Hier gaat het Paroli systeem vanuit. De gedachte is namelijk dat als je een hand in blackjack wint je meestal meerdere handen achter elkaar zult winnen.

In plaats van de inzetten te verdubbelen bij een verloren hand in blackjack, verdubbel je met de Paroli strategie de inzet juist wanneer je een hand weet te winnen. Hierdoor kan je wanneer je een reeks gewonnen handen maakt enorme hoge winsten halen.

Toepassen Paroli in blackjack

BlackjackWanneer bij een gewonnen hand in blackjack de winst wordt gepakt en meteen weer wordt ingezet dan kan het gewonnen bedrag zeer snel oplopen. Bij een reeks gewonnen handen wordt namelijk elke keer het bedrag verdubbeld. Bij het gebruik van de strategie moet echter wel van tevoren een limiet bepaald worden dat de inzet steeds wordt verdubbeld. Je kan natuurlijk niet ongelimiteerd je inzet blijven verdubbelen. Uiteindelijk zal je altijd weer een hand gaan verliezen namelijk. Het systeem geeft geen limiet op van het aantal keren dat de inzet opnieuw geplaatst moet worden. Dit kan je dus helemaal zelf bepalen. Een goede indicatie is om de inzet en de winst bijvoorbeeld drie keer achter elkaar te laten staan.

De conclusie over de Paroli strategie is dat het een leuk systeem is om te gebruiken en een stuk minder risicovol als Martingale. Waar bij Martingale je steeds hogere verliezen riskeert wordt bij Paroli enkel de winst van een hand geriskeerd. Hierdoor blijven de verliezen beperkt. Toch kan er wel flink wat geld verdient worden als het even meezit met deze strategie. Net als voor alle inzet systemen die er zijn voor blackjack draagt de hoogte van je inzet natuurlijk niet bij om je kansen om te winnen te verhogen. Echter kan je wel met het variëren van de inzet het potentiële winstbedrag beïnvloeden.

Wat is je leeftijd?

age